De vrijwilligers van Gasthuiskerk Doesburg

Gasthuiskerk Doesburg kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Zo simpel is het. Voor alles wat de Gasthuiskerk bedenkt, uitvoert of onderneemt zijn we afhankelijk van de inzet van die vrijwilligers. Als vrijwilliger kun je meedenken en meewerken om de Gasthuiskerk vorm te geven.

Je raakt betrokken bij de Gasthuiskerk, je leert van elkaar en je kunt je netwerk verder uitbreiden. Het geeft voldoening om samen te werken en met elkaar de klus te klaren. Je helpt dus niet alleen Gasthuiskerk Doesburg, maar ook jezelf en alle andere vrijwilligers. Als dat geen goed gevoel geeft!

Geef je daarom op als vrijwilliger. Hoe jouw ondersteuning als vrijwilliger er uit ziet kun je bespreken met vrijwilligerscoordinator Debby

Vrijkaarten

De werkzaamheden binnen de Gasthuiskerk zijn uiteenlopend: het bemensen van de kassa en de entree, bardiensten draaien, begeleiden van artiesten, verspreiden van pr-materiaal, meedenken, documenteren, fotografie, techniek en productie. Als vrijwilliger verdien je met je ondersteuning ook nog eens vrijkaarten voor de voorstellingen in de Gasthuiskerk.

Heb je interesse? Neem dan contact op via info@gasthuiskerkdoesburg.nl of bel 06 52 64 69 84.