The Same

Verwacht doordachte popmuziek

Muziek | Muziekcafé
Bevestigd
Pay as you go away

|

vr 16 jul

|

20:00

uur

Bevestigd

The Same. Begonnen als corona-kindje, een pandemie-bandje, maar inmiddels volledig op stoom en in sneltreinvaart op weg naar de podia. Dit voorjaar werden de opnames van het debuutalbum ‘Some Perfect Sense’ afgerond; de release daarvan is eind april. De eerste single, Marylou, is alvast uitgelekt en werd meteen door vier radiozenders opgepakt. Bij radio Gelderland werd de Doetinchemse band prompt gebombardeerd tot podiumplaat. Op 24 april staat de opname van de eerste videoclip op stapel.

Na een periode van onverstoorbaar door-repeteren is het nu dus tijd om live van zich te laten horen. The Same doet dat op vrijdag 16 juli in een extra muziekcafé van Gasthuiskerk Doesburg. Met verwacht doordachte popmuziek, fraaie samenzang en een flinke diversiteit aan stijlen, en … met louter eigen werk! Het uitgangspunt van The Same is muziek maken in de trant van Town of Saints: positief en waar het plezier vanaf spat, maar ook gevoelig besnaard. Vrolijke songs, kortom, met een snikje. Mainstream en tóch uniek!

Bezetting

Bas en Zang: Simon van der Meer
Drums: Simon van Hulst
Gitaar en Zang: Vera Wellink
Toetsen: Ruben Isarin

  • Bands en artiesten die optreden in de muziekcafés ontvangen geen gage maar spelen volgens het principe Pay as you go away. Voor bezoekers van de muziekcafés geldt: de entrée is gratis, de drankjes niet. Was u tevreden? Laat dat dan merken.

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00