Mi Vida

Film op het Gasthuishofje

Filmhuis Doesburg | Buitenfilm
Pay as you go away

|

vr 27 aug

|

21:30

uur

Na Nederland te hebben veroverd was het Nederlandse drama (komedie) Mi Vida met Loes Luca te zien op het WorldFest-Houston International Film Festival. Een indrukwekkende prestatie. Niet alleen werd de film goed gewaardeerd door het publiek, ook wist het de Golden Remi Award in de wacht te slepen.

Mi Vida vertelt het verhaal van een 65-jarige Schiedamse kapster Lou, die haar leven lang voor anderen heeft gezorgd. Tijdens een taalcursus in Andalusië wordt ze voor het eerst sinds lange tijd met haar eigen dromen en onvervulde verlangens geconfronteerd. Eenmaal aangekomen in de Spaanse plaats Cádiz, merkt ze dat haar zorgen van haar afglijden en ze in alle rust kan nadenken over haar toekomst. Ze overweegt om een nieuw leven in Spanje op te bouwen, maar dit stuit bij haar inmiddels volwassen kinderen op onverwachte weerstand.

In verband met coronamaatregelen kunt u alleen film kijken als u heeft gereserveerd. Toegang via de hoofdingang van de Gasthuiskerk. Er staan stoelen voor u klaar op veilige 1,50 m afstand. Er is ruimte voor 60 mensen. De toegang is gratis, een bijdrage in de hoed is welkom.

Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30