Emma Luca

Funky grooves en hoopvolle teksten

Muziek | Muziekcafé
Pay as you go away

|

vr 9 apr

|

20:00

uur

Na haar eerste singles ‘Back to You’ en ‘Never Ending’ brengt Emma Luca op 20 maart 2021 haar eerste album ‘HOME’ uit. Luca studeerde in juni 2020 af aan het conservatorium, waar ze ook haar bandleden leerde kennen. Waar ze eerder nog vaak muziek van andere artiesten speelde, komt ze nu met een afwisselende show vol met eigen muziek! Daarin worden ritmische gitaren en funky grooves afgewisseld met hoopvolle teksten en sferische ballads.

Emma Luca deelt met haar muziek haar ervaringen en gedachtes. Samen met haar band brengt ze die mix in krachtige popsongs waarbij je niet kunt stilzitten. Ze neemt je mee in haar wereld van liefde, kracht, fun en soms ook verlies en onzekerheid. Alle aspecten van het leven, maar hoop staat altijd centraal.

Na de albumpresentatie op 20 maart bij Poppodium Dru speelt Luca op 9 april in het muziekcafé van Gasthuiskerk Doesburg. De programmering van de maandelijkse muziekcafé’s wordt gedaan in samenwerking met Dru Industriepark in Ulft. Voor bezoekers van de muziekcafés geldt: de entrée is gratis, de drankjes niet. Was u tevreden? Laat dat dan merken.

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00