Emma Luca

Funky grooves en hoopvolle teksten

Muziek | Muziekcafé
Bevestigd
Pay as you go away

|

vr 18 jun

|

20:00

uur

Bevestigd

Emma Luca studeerde in juni 2020 af aan het conservatorium, waar ze ook haar bandleden leerde kennen. Na haar eerste singles ‘Back to You’ en ‘Never Ending’ kwam in maart 2021 haar eerste album ‘HOME’ uit. Na de albumpresentatie van HOME op 20 maart bij Poppodium Dru stond Luca met haar band in april geboekt in het muziekcafé van Gasthuiskerk Doesburg. Vanwege de coronamaatregelen moest dat optreden worden gecanceld, maar gelukkig kon er een andere datum worden gevonden.

Emma Luca deelt met haar muziek haar ervaringen en gedachtes. Samen met haar band brengt ze die mix in krachtige popsongs waarbij je niet kunt stilzitten. Ze neemt je mee in haar wereld van liefde, kracht, fun en soms ook verlies en onzekerheid. Alle aspecten van het leven, maar hoop staat altijd centraal. Waar Luca eerder nog vaak muziek van andere artiesten speelde, brengt ze nu een afwisselende show vol met eigen muziek! Daarin worden ritmische gitaren en funky grooves afgewisseld met hoopvolle teksten en sferische ballads.

De programmering van de maandelijkse muziekcafé’s wordt gedaan in samenwerking met Dru Industriepark in Ulft. Voor bezoekers van de muziekcafés geldt: de entrée is gratis, de drankjes niet. Was u tevreden? Laat dat dan merken.

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00