Bjarke Ramsing

Muziek met een vleugje ongepolijste waarheid

Muziek | Popmuziek
Pay as you go away

|

do 15 okt

|

19:30

uur

De muzikale opvoeding van Bjarke Ramsing vond plaats op het Deense platteland. Daar vormde hij zijn eigen muzikale stijl uit de restanten van oude Amerikaanse folk, blues en roots muziek. Hij toert sinds jaar en dag binnen en buiten Europa. Hij verdient zijn brood al spelend in bars en op straat. Momenteel heeft zijn dynamische folkmuziek een vruchtbare basis gevonden in de Lage Landen.

De afgelopen twee jaar heeft Bjarke nauw samengewerkt met Nederlandse muzikanten: Teun van Langen op contrabas, Annelies Jonkers op viool en Floris Venema op drums en percussie. Muzikaal gezien varieert het van prachtige, zachte folk ballads met elegante instrumentale arrangementen, tot meer ongepolijste en opgewekte akoestische rockcomposities. Zijn songteksten zoeken op meedogenloze wijze naar de schoonheid te midden van het vuil van onze moderne westerse samenleving.

Tijdens zijn optredens geeft Bjarke uitdrukking aan een zeldzame en subtiele oprechtheid en laat zijn publiek achter met een vleugje ongepolijste waarheid.

Voor de muziekcafés geldt zoals eerder bij de jazzcafés : de entrée is gratis, de drankjes niet. U bent van harte welkom onder het motto Pay as you go away. Was u tevreden? Laat dat dan merken.

  • In verband met de coronamaatregelen is reserveren verplicht.

Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30