Muziekcafé in de foyer

Gasthuiskerk Doesburg organiseert sinds januari 2020 een maandelijks Muziekcafé in de Foyer. De eerste editie werd verzorgd door de folkband Boanna Boyne, gevolgd door Marise den Bakker met haar band. Daarna werden we overvallen door het virus. De volgende geplande edities moesten allemaal worden afgeblazen vanwege de coronacrisis. Maar Gasthuiskerk Doesburg gaat vol goede moed verder met dit maandelijkse evenement.

Bands en artiesten die optreden in de muziekcafés ontvangen geen gage maar spelen volgens het principe Pay as you go away. De programmering wordt gedaan in samenwerking met Dru Industriepark in Ulft. Voor bezoekers van de muziekcafés geldt: de entrée is gratis, de drankjes niet. Was u tevreden? Laat dat dan merken.

Data

De eerstvolgende muziekcafés zijn op 19 februari, 19 maart, 9 april, 28 mei en 11 juni. Van die data staat op dit moment alleen het optreden van Emma Luca op 9 april vast, maar de volgende bands en artiesten staan op ons lijstje: Bjarke Ramsing, Dr Swingplanck, FRÉ.

  • Wil je ook een keer optreden in het Gasthuiskerk muziekcafé? Neem dan contact op met Theo Maas via 06 34244543.